روغن خوراكي

روغن از جمله افزودني هاي تمام غذاهاي ايراني مي باشد كه اگر به طور صحيح انتخاب شود به سلامتي افراد بسيار مفيد است. برخي خانواده ها روغن مايع مصرف مي كنند و برخي روغن جامد اما آنچه بايد مورد توجه قرار گيرد انتخاب صحيح و با كيفيت ترين آنهاست. معمولا روغن هاي مايع منشا گياهي دارند و روغنهاي جامد منشا حيواني.

بهترين روغن خوراكي كه بايد در پخت و پز استفاده كنيم.

براي تهيه انواع غذاهاي مختلف اولين ماده غذايي براي پخت آن روغن خوراكي است . روغن مايع در انواع و اقسام مدل ها در بازار عرضه مي شود از جمله

روغن مايع ذرت: به دليل وجود Kو E و اسيدهاي چرب ضروري در اين روغن ، اثرات مفيدي بر سيستم قلب و عروق دارد.

روغن كنجد: روغن كنجد به عنوان روغن سالم استفاده مي شود. اين روغن به دليل اينكه سرشار از چربي هاي داراي حلقه هاي اشباع نشده و غير اشباع است، علاوه بر كنترل كلسترول براي قلب نيز مفيد است.

روغن زيتون: اين روغن از مفيدترين روغن هاي گياهي در سطح جهان شناخته شده است. اين روغن علاوه بر زيبايي پوست و مو به كاهش وزن نيز كمك بسياري مي كند.
علاوه بر آن باعث كاهش كسترول خون، بيماري قلبي، درمان افسردگي، متعادل نمون قند خون و غيره نيز مي شود.

روغن مايع سرخ كردني بدون پالم (شفاف): استفاده از تركيب بهترين روغن هاي گياهي باعث شده است تا جز بهترين روغن هاي گياهي بدون پالم در ايران شناخته شود.

روغن آفتابگردان: اين دسته از روغن ها به دليل قيمت پايين بيشترين مصرف را بين خانوار داشته و جهت مصارف غذايي، پخت و پز و تفت و غيره مورد استفاده قرار مي گيرد.
فروشگاه اينترنتي آليار با فراهم آوردن انواع روغن هاي مايع، با برندهاي مختلف اويلا و پيك سعي در فراهم آوردن بهترينها براي مشتريان خود كرده است.

نكاتي كه بايد در استفاده از روغن هاي مايع  توجه كرد:

نگهداري در دماي زير 20 درجه

دور از تابش نور خورشيد و در ظرفهاي شفاف نگهداري شود.

تغيير نوع مصرف روغن در طول بازه هاي زماني

عدم استفاده مجدد از روغن هاي استفاده شده